maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kun sisustuttaa








Onhan tässä jo neljä kuukautta asuttu tässä kodissa. Hyvä aika siis muuttaa olohuoneen järjestystä. Myllätä yksin (lasten avustuksella!) koko huone ympäri ämpäri ihan uuteen uskoon. Syödä välissä välipalaksi vesimeloni. Tuumailla hetki ja lähettää samalla uudesta olohuoneen ilmeestä miehelle töihin kuva viestillä "Älä suutu, eiks ookki hyvä näin;)"

Yön yli nukuttua uusi sohvajärjestys tuntuikin ihan höperöltä. Taas myllätään. On muuten noi patalaput hyvä keksintö tuonne sohvan jalkojen alle ;) Palataan toisen kokeilun jälkeen siihen alkuperäiseen. Näin se on hyvä, nyt sen uskon. Kantapään kautta piti koko homma taas todeta. Tv-taso ja kaappi sentään vaihtoivat paikkaansa. On jotakin "uutta" edes. Kortit vaihdoin myös vähän värikkäämpiin. Tykkään muuten hirmuisesti noista Kanelimaan korteista ja printeistä.

Eilen illalla tehtiin toinen extempore muutto. Siirrettiin vauva omaan huoneeseensa nukkumaan. Tai siis vauvan sänky vaan, vauva itse oli muutosta toista mieltä. Tuntuu, että makuuhuoneesta tuli valtavan kokoinen. No ei se nyt kovin valtava ole, mutta tilavampi. Sisustus on edelleen ihan kesken. Lukuvalot uupuu ja yöpöydät myös. Ehkä joku mattokin ois kiva.

Samalla aloitin vauvan huoneen pähkäilyn. Seinään leikkelin palleroisia tähän tapaan. Pysyvämpi tulis kun jaksais kontaktimuovista näpertää, mutta näin tulee hitsin nopeesti valmista aikaiseksi. Sopii siis mulle! Kun saan idean tapetista, vaihtuu pallerot siihen. Maalikin voisi olla myös vaihtoehto...

24 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Mukavasti oot saanut hyllyyn tavarat sommiteltua. Juuri itse kun täällä pähkäilen String-hyllyjen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toisinaan tuntuu, että tavarat ei asetu millään mutta joskus ne vaan melkein yksinään hyppää asetelmaan ja näyttääkin ihan hyvälle :)

      Kävin kurkkaa sun hyllyt ja kylläpä näyttikin kivalle!

      Poista
  2. Niin tuttua tuo sohvan siirtäminen.
    Ja eikun lähtöasentoon...=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että niin ärsyttävä tunne kun polttelee uusi järjestys ja venkslaus ja sit meneekin ihan mönkään kaikki. Mutta pakko aina kokeilla ja säätää :)

      Meijän melkein pitäis ostaa uus sohva, jotta nää kamat asettuis toisin...

      Poista
  3. palleroja saisit vauvan huoneeseen kun laitat saman tapetin kuin meillä tuli veskiin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se teijän tapetti on huikea! Ja niin ois myös se teidän lastenhuoneenkin... Sitä mä aina sun kuvissa ihastelen! :)

      Poista
  4. Onpa kivoja kuvia! Vähän kyllä naurattaa tuo siirtelyrumba ja eikun alkupisteeseen. Sama meno meillä eilen sen lastenhuoneen kanssa - kaikki eri paikkoihin ja lopulta suurin osa palasi sinne missä alun alkaen olikin. Mäkin olen jo miettinyt voisiko olohuonetta saada mitenkään muuten, mutta sitä ei kyllä voi. Hitsi kun melkein pelkkä tietoisuus siitä vähän ahdistaa, vaikka ei sillä muutoksella mikään kiire olisi. Pitää sitten leikkiä tätä piirileikkiä jatkossakin lastenhuoneessa... ;)

    Ei muuten mulla kyllä pistänyt yhtään silmään että teidän makkarin sisustus olisi yhtään kesken. Niin nätiltä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Joo, muakin huvittaa. Mutta eipä oo eka kerta kun näin käy;D Lapsetkin on jo ihan tottuneita, että aina jossakin vaihtuu järkkä. Nyt on ainakin kokeiltu, että muu ei täällä toimi. Eipä tertte haikailla muusta kun uudesta sohvasta... :)

      Tuo tunne on niin tuttu. Jos kato siirtelet sitä sohvaa siitä toiselle seinälle ja istut hetken niin. Niin sitten on kiva palata lähtöpaikkaan kun muu ei olekkaan hyvä, heh. Mitenköhän jotkut pystyy olee samassa kalustejärjestyksessä vuosikymmeniä? Pitää päästä kurkkaa teidän lastenhuoneeseen ennekuin se taas muuttuu...

      Kiitos. Mutta oishan se ihan kiva, että ennen nukkumaan menos näkis vaikka lehteä selata. Onneks on vielä valoisaa... :) Vähän mietin sinne mattoa, että mikä ois hyvä jos sinne edes matto on tulossa...

      Poista
  5. Ihanan näköistä teillä! Niin valoisaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos Sari! Valoa kyllä tässä olohuoneessa ja keittiössä piisaa, toisinaan vähän liikaakin. Mutta en valita :)

      Poista
  6. Ihania, kauniita kuvia! Tuo järjestyksen vaihto kuulostaa liian tutulta. Samaa kaava kokeiltu täälläkin. Joskus teen samoin -->miehelle kuvaa uudesta järjestyksestä tms.
    Makkarissa se ihqu tapetti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mä oon ihan yllättyny että miten kauan tähän mun puuskaan meni aikaa. Siis että ihan neljä kuukautta samassa järkässä... Pikkutyttönä siirreltiin siskon kanssa isoa kerrossänkyä seinältä toiselle, vanhemmille yllärinä oli uus järjestys vähän väliä. Sama touhu jatkuu nyt "muutama" vuosi myöhemminkin...;)
      Kiitos, tapetti on kyllä hieno. Lykättiin ylijämät vielä eteiseen, joten kyllä nyt on koivikkoista. Mä odotan teidän mooneista kuvia, sillä sitä on pakko varmaan itekkin metsästää jostakin muksun seinään.(Ellokselta en enää löytänyt?)

      Poista
  7. Teidän koti on kyllä niin kaunis.

    Tunnistan itsessäni myös tuon sisustusvimman. Eilen pyörittelin meidän melko painavaa ja kookasta sänkyä ympäri makuuhuonetta. Lopputuloksena yllättäen lähtötilanne :D Miehelle joudun myös laittamaan niitä kuvaviestejä! Saisi sydänkohtauksen ilman. Hän kun edustaa sitä tyyppiä, jonka mielestä yhdet verhot kun ostetaan niin niitä pidetään siihen saakka kunnes kuollaan. Hieman erotaan tässä asiassa ehkä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!

      Hah, meidän miehet ois hyvä tiimi yhdessä meitä vastaan. Sillä ihan samaa koulukuntaa löytyy täältäkin=D Mitään ei saa uusia taikka muuttaa. Oih, mä niin repesin kun luin tän. Ja samalla tunnen sun tuskan...heh. -Naurattaa vieläkin :D

      Poista
  8. Kauniit kuvat ja ihana koti! :-----) Joku saisi tulla meillekkin vähän mylläämään, sillä tällä hetkellä on pelkkää epätoivoa tämän läävän suhteen, mutta ehkä se tässä jossain välissä helpottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi!

      Sun kuvista kyllä välittyy, että teillä ihana koti ja hauskoja, kekseliäitä yksityiskohtia. Se valokuvakollaasi ja Väinön huone on aivan ihania :)

      Poista
  9. Mie käytän villasukkia ;) ja teillä ON valtava makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukat toimii varmasti myös ;) Mä kuulin jostakin, että jollakin mummolla on sama kikka, siis patalaput. Joten mummon jäljillä ollaan. Uskotko jos sanon, että toi makkari on erotettu olohuoneesta väliseinällä. Kiitos seitkytluvun ja ISOJEN olohuoneiden. Nyt meillä on kolmen makkarin sijaan neljä. Tosin, se iso olohuonekkin kyllä ois huippu juttu.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!